Tjenester

Vi er her for deg

Meldingstjenester

Cloud Telecom leverer SMS-tjenester til det profesjonelle markedet, slik at de kan kommunisere med sine kunder og forretningspartnere på en rask, sikker og enkel måte. SMS er den raskeste måten å sende meldinger, PIN-koder og varsler og egner seg også for direkte markedsføring og salg.
Våre tjenester omfatter SMS Bulk (Utgående), SMS toveis (inngående), Tekst-til-tale og SMS-Push.

Åpne en test-konto, og prøv våre SMS-tjenester GRATIS.

Registrer deg for en Gratis testkonto!

SMS Gateway Med direkte tilgang til våre APIer får du tilgang til å sende Bulk SMS, nasjonalt og internasjonalt. Dekker vi over 800 mobilnett med mer enn 4 milliarder abonnenter. Via vår SMS Gateway og våre APIer får du tilgang til og kan bruke følgende tjenester:

SMS Bulk (Utgående SMS)
Dette er tjenesten som benyttes for masseutsendelse av SMS-meldinger til forbrukere - ofte kalt A2P SMS.
Tjenesten kan selvfølgelig også benyttes til mindre volumer og for å sende enkeltmeldinger.
Her er noen av funksjonene og tjenestene vi leverer:

• API tilgang (HTTP og SMPP)
• Web grensesnitt
• Import av navn og mobilnummer (Excel, csv)
• Tidsstyrt utsending m/lokalt tids-stempel (tidssone til mottakeren)
• Firmanavn som avsender. Dynamisk avsender (maks 11 tegn)
• Unicode
• Status og historikk
• Lange meldinger (160+ tegn)
• Levering Rapporter. Nummer portabilitet (vi vet hvilken operatør kunden tilhører)
• Avanserte feilkoder

One Time Password(OTP) / 2 Factor Authentication (2FA)
Engangspassord brukes i dag i mange sammenhenger og vi har derfor laget vår egen tjeneste som er tilgjengelig via vårt OTP AP
OTP tjenesten kan enten erstatte eller komplettere dobbel Opt-In tjenesten som vi også tilbyr for SMS 2-veis tjenesten.
Tjenesten kan selvfølgelig også benyttes i mange andre sammenhenger hvor man vil sikre tilgang til for eksempel informasjon på en hjemmeside for medlemmer i en klubb eller forening.

Mobil Dialog - SMS 2-veis kommunikasjon
Sende og motta meldinger via et kortnummer eller et virtuell mobilnummer (VMN, også kalt longnumbers) Tjenesten kan leveres i over 40 land for både for SMS og tale. Tjenester som inngår i våre 2-veis løsninger:
• Alle tjenester som for SMS Bulk +
• Kortnummer (4 eller 5 siffer)
• Virtuelle mobilnummer (VMN) / internasjonale longnumbers

Text-to-Speech
Send tekstmeldinger til oss og vi leverer dem til kundene dine som en talemelding. Tjenesten kan tilbys på flere språk. (Leveres på forespørsel)

Mobil Betaling - MobiPay

Vi leverer betalingstjenester gjennom vår MobiPay løsning i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Betal for varer og tjenester via mobilregningen. Vi tilbyr også tjenester for å donere penger til veldedige organisasjoner og foreninger. SMS Betaling tjenesten gir kundene en enkel måte å betale for varer og tjenester de kjøper. I motsetning til når du betaler med kredittkort vil de fleste transaksjonene kunne gjennomføres med bare 2-3 tastetrykk!

Mobil Betaling er en trend som raskt tas i bruk av nye kunder. De avanserte mobiltelefonene som finnes i dag gjør det mulig for brukerne å ikke bare å surfe på Internett og kommunisere med sine sosiale nettverk kontakter mens de er på farten, men også for å gjøre innkjøp og foreta utbetalinger via mobilen, uten at de trenger å bruke kontanter eller kredittkort. Implementering av et mobilt betaling system krever ikke mye infrastruktur eller teknisk kompetanse og er relativt billig og problemfri for bedrift til bedrift og bedrift til forbruker (B2B og B2C).

Lojalitetsprogrammer En av de største fordelene med å sette opp et mobilt betalingssystem er at det gjør det mulig for bedrifter å sømløst integrere lojalitet og insentivprogrammer inn i sine programmer. Hver gang en kunde gjør et kjøp eller betaling via sin smarttelefon eller nettbrett, blir informasjonen lagret i programmet. Dette gjør det mulig å spore brukerne sine innkjøp og kunne gi bonus poeng, kuponger og så videre og dermed skape merverdi for sluttbrukere, samt å oppmuntre dem til å foreta kjøp oftere.

Mobile betalinger er raske og enkle og vil dermed fremskynde hele betalingsprosessen for kundene. At slike løsninger er mye raskere og problemfrie sammenlignet med tradisjonelle betalingsmetoder og kredittkort betalingssystemer, gjør at kundene kan fullføre sin betaling i løpet av få sekunder. Dette bidrar til å øke brukeropplevelsen og dermed oppmuntre dem til å komme tilbake for å kjøpe mer. Å ha slike systemet på plass hjelper også selskaper til å betjene flere kunder på en mer effektiv måte, spesielt når det er stor pågang av handlende kunder. (Kilde: www.about.com)

ER DU KLAR FOR DETTE? BLI MED OSS NÅ!

TEST TJENESTEN: Send kodeordet "BETAL" TIL 2332 (PS! Dette er bare en demo-tjeneste. Du kjøper ingen ting!)

Klikk her og se en kort video av hvor enklet det er å betale med mobilen =>BETALT ENKELT MED MOBILEN<=


Hvorfor velge Cloud Telecom som din Partner for SMS betalingstjenester?
For å kunne tilby betalingstjenester som belastes via kjøperens mobilabonnement trenger man en avtale og en teknisk integrasjon mot alle mobiloperatørene i det landet man vil tilby slike tjenester. I Cloud Telecom har vi personer med over 15 års erfaring med å tilby og å tilpasse slike tjenester til bedriftsmarkedet i Norge og i utlandet, og vi har de nødvendige avtaler som skal til for dette. Det betyr at du som ønsker å tilby slike tjenester kun trenger å integrere din(e) løsning(er) mot våre "betalings-API" på vår plattform, og du vil ha tilgang til alle betalingstjenestene og dermed også de mulighetene dette gir deg og dine kunder. Enklere kan det nesten ikke bli, for deg!

JA, jeg er klar! Kontakt meg. LAST NED - Skjema for registrering av nye tjenester her!

Mobile Lojalitetkort

Cloud Telecom har løsninger for mobile Lojalitetskort. Disse løsningene er bygd opp rundt "Mobile Wallets" som baserer seg på standarder fra Apple. Løsningene kan benyttes på alle typer telefoner og operativsystemer; iOS, Android, Windows og BlackBerry.

• Medlemskort
• Rabattkort
• Stempel- og Bonuskort
• Kaffe/Brød/Pizza/Kebab/Baguetter/Kaker
• Kontorrekvisita/Bilvask/Blomster/
• Billetter
• Fly/Tog/Buss/Bane/Ski/Konserter/idrett/Kino/Gjesteplasser m.m.
• Parkering
• "ID-kort" - Sende bildet av montøren som kommer på besøk i morgen til kunden din
• Jaktkort/Fiskekort

Loyalitets systemer og Lojalitetskort
"Mobile Wallet Loyalty" er et velprøvd salgssystem som inkluderer dine "lojalitets og belønnings programmer", Mobile kuponger, Proximity Marketing (markedsføring i dine lokaler) og push varslinger for å få nye salg og for å beholde lojale kunder som kommer tilbake til dere. Med skiftende teknologi til smarttelefoner og mobile enheter, må vi endre måten vi markedsfører våre produkter og tjenester. Når kundene dine bruker sin mobil for å lete opp tilbud og å handle, må du også tilpasse deg dette, fordi den viktigste faktoren for en langsiktig, lønnsom virksomhet er optimal kundelojalitet. "The Mobile Wallet" er en digital lommebok som er lagret på en kundes smarttelefon

Ta kontakt med oss for en prat om mulighetene som ligger i dette for deg og dine kunder.

Du finner også mye informasjon om dette på våre sider =>Marketing&Mobile<= som beskriver løsninger og konsepter for mobil markedsføring.


Kontakt oss for mer informasjon eller fyll ut skjemaet under og få tilsendt et "Demo Punch Card" som du kan legge inn på din "mobile Wallet" App.

REGISTRER DEG OG FÅ TILSENDT ET DEMO - PUNCH CARD

* indicates required

Mobil Markedsføring

"Mobile First" er et nytt moteord, men flere og flere bedrifter og virksomheter har forstått viktigheten av å gjøre dette, og at dette faktisk ikke bare er et moteord! Det er ett "must", og snart den eneste måten å bli funnet på internett.

Du kan også klikke på denne linken: =>Marketing&Mobile<=, for å lese mer om mobil markedsføring på egne websider.

Det er et faktum at bare halvparten av norske bedrifter har en nettside som er mobil tilpasset. Det igjen betyr at innholdet kan være vanskelig å lese for kjøperen når hun bare har tilgang til nettstedet med smarttelefonen sin, og resultatet av det er at hun kommer IKKE til å kjøpe produktet eller tjenesten fra deg!

Visste du at i Norge er:
- 79% av mobiltelefonene såkalte "smarttelefoner"
- 85% av nordmennene bruker sin smarttelefon for å søke etter varer og tjenester
- mer enn 80% positive til mobil markedsføring på smarttelefonen sin


Med vår plattform og våre verktøy du kan bygge dine "neste generasjons" nettsider og du kan også lage dine egne mobilkampanjer i løpet av minutter.
Våre verktøy er enkle å bruke, og du ikke trenger å være en utvikler for å bygge gode mobil kampanjer.
Ved å benytte våre tjenester kan du være sikker på at dine nye mobile nettsider vil fungere på alle typer smarttelefoner.
Dersom du ønsker det kan vi lage alt for deg enten det er en komplett hjemmeside, en mobilhjemmeside eller en kampanje. Vi er her for å hjelpe deg!

Noen av de verktøy og moduler vi tilbyr, er:
- SMS og Rich-message tjenester for distribusjon og markedsføring
- SMS Survey - GetFeedback
- Mobile betalingsløsninger – SMS Betaling og kreditkort
- Mobile Wallet Lojalitetsprogram, e-kuponger
- Wi-Fi Marketing
- Mobile Marketing CMS løsning
- NFC Tags
- QR-koder
- iBeacons
- Statistikk og analyse av alle kampanjer, med hensyn på utsendinger og svar
- Integrasjon mot din bedrifts CRM system
- m. m.

Er dine hjemmesider mobiltilpasset? Ønsker du å selge mer?
Ta kontakt med oss for en prat, det er bare å trykke på knappen under, så er du ett steg nærmere en ny og bedre løsning!

Du kan også klikke på denne linken: =>Marketing&Mobile<=, for å lese mer om mobil markedsføring. NB! Kun på engelsk

Kontakt oss for mer informasjon