Om oss

Vi er her for dag

Om Cloud Telecom

Cloud Telecom produserer og leverer komplette skybaserte tjenester for å sende og motta SMS-meldinger, SMS baserte betalingsløsninger og løsninger for Mobil Markedsføring for bedrifter og tjenesteleverandører, både nasjonalt og internasjonalt. Dette betyr at du som kunde ikke trenger å installere utstyr og programvare for å bruke tjenestene. Du og dine ansatte vil alltid ha tilgang til tjenestene, så lenge dere har tilgang til internett via PC, nettbrett eller mobil, enten dere er på kontoret, hjemme eller på reise. Vi har komplette løsninger som er klar til bruk, og for de som ønsker å tilpasse sine egne applikasjoner og løsninger tilbyr vi tilgang til og integrering via våre API-er.

Cloud Telecom AS
Organisasjonsnummer: 915 299 431

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov og hvilke tjenester du ønsker mer informasjon om.

Stein Sommerseth - CEO

Stein Sommerseth har mer enn 30 års erfaring fra telekom og mobilindustrien, og har innehatt ulike lederstillinger i selskaper som Telenor, Swisscom, Wayport (AT & T datterselskap), Netpower Wireless Solution, Port IT og Formus Communications. Stein´s siste stilling var som konstituert administrerende direktør for ViaNett AS. Stein var også med-grunnlegger og administrerende direktør for NetPower Wireless Solutions AS frem til selskapet ble kjøpt opp av det USA-baserte selskapet Wayport Inc. i 2006. I Wayport han hatt stillingen som VP Sales EMEA og jobbet i København. Han er også grunnlegger av Cloud Telecom AS. Stein er utdannet elektronikk-ingeniør ved Høgskolen i Østfold.

Mobil: +47 928 81 091
E-mail: stein@cloudtelecom.no

Teknisk support

Cloud Telecom har mange medspillere rundt seg og på support siden har vi folk som har vært med på å utvikle den tekniske plattformen vi bruker. Noen av disse har vært med helt tilbake fra begynnelsen av 2000 tallet når den første SMS Gatewayen så dagens lys. Vi sitter på spisskompetanse når det gjelder SMS løsninger og andre relaterte tjenester til dette, det være seg mobile kuponger, som medlemskort, bonuskort, gavekort med mere.

Mobil: +47 69 00 67 00 tastevalg 2
E-mail: Support Cloud Telecom

Vår Virksomhet

Cloud Telecom skal tilby mobile tele- og Internett baserte tjenester som gjør arbeidsprosesser i en organisasjon og samspillet med deres forretningspartnere enklere, raskere og billigere.

Vi vil tilby mobile tele- og internett-tjenester som er enkle å bruke for bedrifter og deres ansatte. Tjenester skal tas i bruk med et minimum av tekniske installasjoner og tilpasninger i kundenes lokaler. Målet er at alle tjenester skal tilbys som "skytjenester". Vi vil tilby klar til bruk applikasjoner for ikke-utviklere og API tilgang til kunder og bedrifter som ønsker å integrere og skape sine egne tjenester og applikasjoner sammen med våre tjenester.